Ulovlig lov: Hurra?

Flere medier beretter at en ny udgave af en revideret logningslovgivning er på vej igennem beslutningsprocessen i Folketinget med stor hast, og det forholder telebranchen sig angiveligt begejstret til:

https://www.version2.dk/artikel/begejstret-telebranche-kan-spare-100-millioner-kroner-paa-nye-logningsregler-1094284

Det er jo herligt for branchen, at et nyt forslag er billigere at implementere (ca. halv pris, må vi forstå) … men jeg synes det er bemærkelsesværdigt, at man ligefrem er begejstrede for et forslag, hvor man indrømmer, at “lovligheden af logningsreglerne er stadig uklare”.

IDA, som har været stærk kritiker af den hidtidige lov, er også banen og kritiserer den nye lov for i realiteten ikke at ændre den eksisterende praksis.

Ville det ikke være federe med en lov, der var … lovlig?